De kast
Kies hier welk soort boek uw zoekt   OF  welk boek als u de titel al weet
De boeken alfabetisch gerangschiktEeuwig licht

Cover Eeuwig Licht

Schrijver: Jeroen Huijts
ISBN: 9789089730305
Pagina's (papier): 146
Prijs p-boek (papier): € 15,95
Prijs e-boek (ePub/mobi/azw): € 5,00
Prijs u-boek (voor USB-stick): € 6,00


Lees en bekijk een stukje...
Joost slijt zijn jonge jaren in Rotterdam met uitgaan, versieren en vooral niet teveel doen. Met zijn vaste vriendenclub vormt hij een (hechte) familie. Tot op het moment dat hij verliefd wordt op Lucius, de barman uit zijn vaste stamkroeg. Met hem beleeft hij een stormachtige relatie.
Ondertussen hoort Joost dat ene Sieward een tehuis runt in Delft. Er wonen drie kinderen die het thuis om de een of andere reden moeilijk hebben en bij Sieward onderdak vinden. In de regel omdat hun ouders homo zijn. Delft is voor Joost een openbaring — hij ervaart er meer geborgenheid en de belevenissen in het tehuis benaderen voor hem het dichtst het gevoel van een (h)echte familie.
Intussen besluit Joost toe te geven aan wat hij eigenlijk allang wist, namelijk dat hij schrijver wilde worden. Hij belooft een aantal korte verhalen aan Thomas, een wat oudere, verlopen schrijver, voor te leggen. De relatie met Lucius verloopt niet soepel. Tijdens een van de dieptepunten, gaan Joost en Lucius elk hun eigen weg tijdens een wilde nacht stappen.
De volgende ochtend komt Joost er tot zijn ontzetting achter dat er meer aan de hand is en dat Lucius veel voor hem verborgen heeft gehouden. Plotseling loopt alles anders.

Een vrijmoedige blik in het losbandige homoleven van Rotterdam, waarbij tegelijk de mensen die deze scene bevolken hun echte gezicht krijgen.Bestellen

U kunt op de volgende manieren betalen. De methode kunt u bij het afrekenen kiezen.
                           

•  Kies hier eerst welke versie
van het boek u wilt.
•  Andere versies en/of extra boeken
kunt in de winkel toevoegen!
•  Uw voorkeursmanier van betalen hoeft
u pas op het einde te kiezen.


Boek op papier
   
Extra groot boek op papier
Boek voor computer
Boek voor e-readers
Streaming boek