De kast
Kies hier welk soort boek uw zoekt   OF  welk boek als u de titel al weet
De boeken alfabetisch gerangschiktVerdwenen brieven

Cover Verdwenen brieven

Schrijver: Louis de Blot
ISBN: 9789089730312
Pagina's (papier): 318
Prijs p-boek (papier): € 19,50
Prijs e-boek (ePub/mobi/azw): € 6,50
Prijs u-boek (voor USB-stick): € 7,75


Lees en bekijk een stukje...
Vanuit zijn woonplaats Den Haag onderneemt Orlandino een ontdekkingsreis door een gevarieerd spectrum van homoseksuele relaties en activiteiten, die zich grotendeels afspelen met moslimmediterranen waartoe hij zich op natuurlijke wijze aangetrokken voelt, maar die hem uiteindelijk ontglippen, geketend als zij zijn aan belangen van de eigen familie, groepsloyaliteit en de eisen van hun geloof.
Orlandino is een scherp waarnemer van de dagelijkse omgeving op zijn werk en van het beschermde bourgeoismilieu waarin hij voornamelijk verkeert. De Haagse regeringskringen waar hij als hooggeplaatste ambtenaar deel van uitmaakt, stellen hem keer op keer teleur door de inefficiëntie en het najagen van individueel eigenbelang. Zijn verzet ertegen is bitter.
Dit alles tegen de achtergrond van de politieke en sociale omwentelingen van het begin van de eenentwintigste eeuw. Het is een tijd waarin zich essentiële veranderingen in de wereldpolitiek voltrekken.
Op een dag wordt zijn aandacht getrokken door Khemal, een Turkse jongen. Hij raakt bevriend met hem. Ondanks zijn onzekerheden zet hij later een zelfbedachte hulpactie op touw om Khemal die tijdens een vakantie op gewelddadige wijze is verdwenen in Libië, op te sporen.
Gevangen door onberedeneerbare angst onderneemt Orlandino ook een innerlijke ontdekkingsreis. Hij verkeert vaak in een droomwereld die overigens nauw tegen de werkelijkheid aanleunt.
Als hij na het Libische avontuur op de thuisbasis terug is, neemt het leven plotseling toch een geheel andere wending.


Bestellen

U kunt op de volgende manieren betalen. De methode kunt u bij het afrekenen kiezen.
                           

•  Kies hier eerst welke versie
van het boek u wilt.
•  Andere versies en/of extra boeken
kunt in de winkel toevoegen!
•  Uw voorkeursmanier van betalen hoeft
u pas op het einde te kiezen.


Boek op papier
   
Extra groot boek op papier
Boek voor computer
Boek voor e-readers
Streaming boek