Kies hier welk soort boek uw zoekt   OF  welk boek als u de titel al weet
De boeken alfabetisch gerangschikt
AANBIEDING VAN DE GEHELE KRONIEK VAN LORI-EL

Schrijver: Bob van Ruyten
ISBN: 9789089730039, 9789089730107, 9789089730268, 9789089730367, 9789089730008, 9789089730688
Pagina's (papier): 1878
Prijs p-boek (papier): € 89,-
Prijs e-boek (ePub/mobi/azw): € 25,50
Prijs u-boek (inclusief USB-stick): € 35,-Lees en bekijk een stukje...
In de serie Kroniek van Lori-el vertelt Bob van Ruyten het mysterieuze verhaal van een strijd die zich afspeelt achter de schermen van de menselijke geschiedenis. Het is de aloude strijd tussen goed en kwaad. In een mix van gegevens uit mythologie, theologie, sciencefiction en fantasy laat de schrijver zijn lezers meeleven met Lori-els pogingen om zijn oermacht te herkrijgen. Lori-el was ooit een machtig wezen van licht en wijsheid, een engel, maar is vervallen tot een zwarte entiteit van misleiding die zich nu Lug noemt.
De Lori-elreeks is opgezet als een zesluik, waarvan Zwarte Vrijdag en Zwart was Wit de buitenste panelen vormen.

Alle boeken zijn stuk voor stuk spannende verhalen die u in één keer uit wilt lezen. Daarnaast staat er in ieder boek de nodige achtergrondinformatie die het verhaal nog veel meer diepte geven.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van de afzonderlijke boeken. U kunt ze natuurlijk ook afzonderlijk kópen.
Klik daarvoor op het cover van een boek en u wordt naar de betreffende pagina doorgeschakeld.Zwarte Vrijdag is het relaas van een predikant die in 1965 gevan- gen wordt in een reeks onverklaarbare gebeurte- nissen die uitlopen op een Armageddon in zijn vredige dorpje. De aanstichter ervan blijkt een kwade genius te zijn, die oude rechten meent te hebben op het dorp.


Zwarte Betje vertelt de voor- geschiedenis van Brandub. Deze steen volgt z'n meester, maar in een dodelijke achtervolging. Z'n bedenke- lijke gave om rijkdom te schenken, maakt z'n bezitter tot een wrak. Verder wordt in deze episode van de Kroniek het verhaal van Elijsabette van Hoogeningen verteld. Met haar begint de strijd van de goede krachten in Leyder- kerken (tegenwoordig Mijnsheerenland, net onder Rotterdam) tegen de steen.


Zwart Goud vertelt de voor- geschiedenis van Sodath-huath oftewel Begeerlijke Vrees. Het bestaat uit 75 goudstukken die niet te scheiden zijn en z'n bezitter tot een onmens maakt. In dit deel van de Kroniek wordt verteld hoe het goud uit Spanje vertrekt in de jas van Miguel de Luxán. Hij is de gouddrager die voor Lug's plan met Leyderkerken moet uitvoeren.


Zwarte Plannen vertelt de geschiedenissen van Aryen Joosten (de pastoor van Leyderkerken), Huybert Duvekot (een lid van een buitenkerkelijk genootschap), Arnao de Banf (een hand- langer van Lug), en Sjarel Fonckert (een Leyderkerker boer met hoogmoeds- waanzin). Elk heeft eigen plan, maar de zwarte variant daarvan lijkt het te winnen in de aanloop naar de Vastenavond.


Zwarte Dinsdag vertelt de spannende ontknoping van het mysterieuze verhaal. Menselijke dwaasheid wordt door de kracht van het kwaad opgestuwd tot een gruwelijk hoogtepunt, maar dan ontwaken de krachten van het goede en weten - vaak ondanks zichzelf - de wereldbedreiging tegen te houden.
Zwart was Wit vertelt de mythe van Lori-el en zijn val in het kwaad. Eens mooi, goed en creatief verwordt hij tot een duivelse macht. Dit boek vertelt ook de verloren gewaande verhalen en de verborgen geschiedenissen van weleer.
Bestellen met iDeal


p-Boek €89,00
e-Boek (mobi/azw) €25,50
e-Boek (epub) €25,50
Op Windows-USB €35,00
inclusief stick
Op Mac-USB €35,00
inclusief stick
(Het aantal kunt u later wijzigen.)

p-Boeken €93,45
e-Boeken (PRC) €26,78
e-Boeken (EPUB) €26,78
u-Boeken Windows €36,75
inclusief stick
u-Boeken MAC €36.78
inclusief stickBestellen en zelf overmaken

Alleen factuur aanmaken
(ook voor Belgische lezers)