• Verdwenen brieven

Vanuit zijn woonplaats Den Haag onderneemt Orlandino een ontdekkingsreis door een gevarieerd spectrum van homoseksuele relaties en activiteiten, die zich grotendeels afspelen met moslimmediterranen waartoe hij zich op natuurlijke wijze aangetrokken voelt, maar die hem uiteindelijk ontglippen, geketend als zij zijn aan belangen van de eigen familie, groepsloyaliteit en de eisen van hun geloof.
Orlandino is een scherp waarnemer van de dagelijkse omgeving op zijn werk en van het beschermde bourgeoismilieu waarin hij voornamelijk verkeert. De Haagse regeringskringen waar hij als hooggeplaatste ambtenaar deel van uitmaakt, stellen hem keer op keer teleur door de inefficiëntie en het najagen van individueel eigenbelang. Zijn verzet ertegen is bitter.
Dit alles tegen de achtergrond van de politieke en sociale omwentelingen van het begin van de eenentwintigste eeuw. Het is een tijd waarin zich essentiële veranderingen in de wereldpolitiek voltrekken.
Op een dag wordt zijn aandacht getrokken door Khemal, een Turkse jongen. Hij raakt bevriend met hem. Ondanks zijn onzekerheden zet hij later een zelfbedachte hulpactie op touw om Khemal die tijdens een vakantie op gewelddadige wijze is verdwenen in Libië, op te sporen.
Gevangen door onberedeneerbare angst onderneemt Orlandino ook een innerlijke ontdekkingsreis. Hij verkeert vaak in een droomwereld die overigens nauw tegen de werkelijkheid aanleunt.
Als hij na het Libische avontuur op de thuisbasis terug is, neemt het leven plotseling toch een geheel andere wending.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verdwenen brieven

  • Model: p-boek
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,50

  • Excl. BTW: €18,40

Gerelateerde producten

Gevallen engelen

Gevallen engelen

Het boek dat 30 jaar verboden was! Een verbijsterende roman. Schitterende inhoud en prachtig taalg..

€18,50 Excl. BTW: €17,45