Kies hier welk soort boek uw zoekt   OF  welk boek als u de titel al weet
De boeken alfabetisch gerangschikt


Concept

De opzet van deze uitgeverij is idealistisch: mensen die hun boek wil uitgeven helpen. Daarbij maakt het niet uit of iemand voor de allereerste keer een boek wil publiceren of mogelijk al ervaren is.
Het idee is om iedere auteur of auteur-in-spé zoveel mogelijk bij te staan en hem of haar niet te laten 'zwemmen'.
Dat betekent heel veel. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij iedere aanvraag tot publicatie zeer serieus behandelen, maar ook dat we in het vervolgtraject een goede samenwerking tussen ons en de auteur nastreven.
Toch moeten wij ook toegeven, dat de tijden in de boekenwereld inmiddels behoorlijk zijn veranderd.
Mensen kopen minder makkelijk boeken, het e-boek is in opmars, boekenwinkels en -ketens gaan achter elkaar failliet en uitgeverijen houden ermee op. De belangrijkste consequentie van deze ontwikkeling is dat ook bij ons de auteur zijn uitgave financieel moet ondersteunen, anders wordt het een teleurstelling voor iedereen.
Kijk verder regelmatig onder Nieuws.

Kwaliteit
Het spreekt vanzelf dat AristoScorpio Uitgeverij niet zomaar ieder manuscript uitgeeft dat het krijgt opgestuurd. Wij beoordelen ook op kwaliteit, hoe spijtig dat soms voor de betrokken schrijver ook uitpakt. In ieder geval sturen we altijd een gemotiveerd antwoord en wel zo snel mogelijk! Met onze jarenlange ervaring krijgt u in ieder geval waar voor uw geld!

Met de tijd mee
Een belangrijk onderdeel van Aristoscorpio is, dat de uitgeverij zoveel mogelijk met de tijd probeert mee te gaan. Dat is niet altijd eenvoudig, omdat het soms om liquide middelen vraagt die niet voorhanden zijn. Toch zijn wij ervan overtuigd, dat de enige manier om te overleven in de moderne boekenwereld, gelegen is in het feit dat de boeken niet langer alleen op papier worden uitgegeven.
Daarom brengen wij ieder boek uit als p-boek (op papier), als e-boek (in verschillende formaten) en als u-boek (om het boek mooi opgemaakt te lezen op tablet, PC of Mac).

Redactieservice
Mocht u - zonder direct een intentie om een boek uit te geven - graag uw tekst(-en) of manuscript willen laten controleren en beoordelen door een ervaren redacteur, kan kunt u gebruik maken van onze redactieservice. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden. Kijk op deze pagine voor meer informatie hierover.