Kies hier welk soort boek uw zoekt   OF  welk boek als u de titel al weet
De boeken alfabetisch gerangschiktDenk er s.v.p. aan dat u Flash geïnstalleerd moet hebben om dit formulier te zien. Flash kunt u eenvoudig en gratis HIER downloaden van de Adobe site. Even erop letten dat u niet per ongeluk ook McAfee mee-download (waarschijnlijk niet nodig en alleen maar een reclameding van Adobe). Kortom: even dat vinkje uitzetten.


Form ObjectOp deze pagina staat het overzicht van al onze boeken. Kies daar een boek uit en u wordt direct naar de pagina van dat boek doorgeschakeld. Op die boekenpagina kunt u ook kiezen welke versie u wilt - kijk hier voor meer informatie hierover.

De boeken die u via


of

besteld, worden meestal al een paar minuten nadat u hebt betaald, verzendklaar gemaakt.

U kunt ook de boeken selecteren om alleen een factuur aan te maken. De factuur die u kunt printen, kunt u dan zelf op uw eigen moment voldoen:
Zodra het geld binnen is, wordt uw boek opgestuurd. In dit geval kan het natuurlijk enkele dagen duren, voor wij het boek kunnen opsturen.BTW
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Dat geldt ook voor de factuuroptie.
Het is wellicht goed u te realiseren, dat voor papieren boek een BTW-percentage van 6% geldt. Voor alle elektronische versies van boeken echter, geldt in Nederland een percentage van 21%. Weliswaar is daar veel oppositie tegen, maar de regering is nog altijd niet van plan om dit te wijzigen.