Kies hier welk soort boek uw zoekt   OF  welk boek als u de titel al weet
De boeken alfabetisch gerangschikt

USB-pen voor uw u-Boeken


Wij leveren boeken op een USB-stick van 1 GB. De USB-pen zit in een mooie geschenkverpakking en is dus ideaal om cadeau te doen.
Trouwens het is altijd handig om een USB-stick bij u te hebben - u kunt uw eigen bestanden er gewoon bij zetten. Het voordeel is dat er meerdere boeken op één pen kunnen. De pen neemt nauwelijks plaats in en u kunt hem in welke computer dan ook steken om (verder) te lezen.
Het boek ziet er op uw scherm exact zo uit als de papieren versie. Zelfs beter, want u kunt het lettertype naar believen vergroten of verkleinen! Mogelijkheid om notities te maken, boekenleggers in het boek te leggen, enz.
U slaat de pagina's met de muis om, net zoals u dat met uw hand doet. Kijk naar onze demoboeken op deze site om te zien hoe natuurlijk dit leest!

Het grote voordeel van een USB-pen is dat deze nauwelijks plaatst in beslag neemt en u hem overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen.
- Dankzij de grotere ruimte die voor het boek beschikbaar is - in Mb gemeten en niet in cm! - hebben we maximaal aandacht aan de presentatie van het boek kunnen geven:
- U kunt de pagina's met de muis omslaan alsof het een papieren pagina is, maar ook via een klik op de zijbalk of een druk op de pijltoets van uw toetsenbord.
- U kunt de pagina's naar willekeur vergroten en verkleinen en bijvoorbeeld met één klik schermvullend maken.
- U kunt boekenleggers in het boek 'leggen'.
- U kunt vanuit het boek direct een berichtje op Facebook, Twitter plaatsen of een email sturen met een aanbeveling.
- U krijgt de USB-pen in een mooie verpakking - dus ook geschikt voor cadeau. Deze manier van lezen is ook zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, of dat nu een motorische of een visuele handicap is.
- De boeken op USB-pen, zijn in twee versies te krijgen: Windows en Apple.
- Wij verkopen de pen eventueel ook los voor € 9,95, maar hij is natuurlijk eigenlijk bedoeld voor het gezamelijk kopen met één of meerdere boeken. U kunt er maximaal 5 boeken op bestellen - dan houdt u toch nog ruimte over voor uw eigen bestanden.
KroniekMANUSCRIPT
INSTUREN
(Klik op deze button)